Mayıs 2018

ANTALYA-GAZİPAŞA 10 GÜNLÜK MİNİ TUR

Bisikletle 2018 yazında hedeflediğim 4.500 km. 83 günlük iç Anadolu ve Ege Bölgesi Cemsiz 7 Yıl Turumuza hazırlık aşamasında, hem Gücümüzü, Eforumuzu- Bilgilerimizi test etme, hemde turlarda kullandığımız Mat- Uyku Tulumu- özellikle 5 yıllık Çadırımızın durumu nedir, yazın 83 günlük turumuzu çıkaracak mı? bir gözlemleme fırsatı olacak, yine bu sürede eksik olan ihtiyaçlarımızı görme için güzel olacak diyorum,

ANTBİRLİKSPOR NOSTALJİ RESİMLERİİ

Antbirlikspor'da top oynadığımız yıllar, biraz nostalji yapalım, 1984-1985 sezonu Antalya 1. Amatör ligi fiskstürü arşivimizden web sayfamıza koyalım, 1984-1985 yılında 1. amatör ligde 9 takım mücadele ediyor ve isimleri Antbirlikspor - Sanayispor - Antalyaspor Amatör - Finikespor - DSi spor - Kumlucaspor - Alanyaspor - Merkez Gençlikspor - Pilspor 38 yıl önce o yıllar medyada gazetelerde amatör maçlara fazla yer verilmiyordu, bizde kendimiz yapmışız, maçların hepsinin neticelerini yazmışım, hiçbir yerde bulamayacağız harika bilgiler.

Yasal Uyarı

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) www.bisiklethobimiz.com’a ve Coşkun ORTAÇAKIROĞLU'na ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır. Bu hakları ihlal eden kişiler, 5846 sayılı Fikir ve Sanat eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununda yer alan hukuki ve cezai yaptırımlara tabi olurlar. www.bisiklethobimiz.com’a ve Coşkun ORTAÇAKIROĞLU ilgili yasal işlem başlatma hakkına sahiptir.